Våra kullar

Eftersom vi har en liten uppfödning har vi inte så många kattungar till salu. Det kan gå lång tid mellan kullarna eftersom det är viktigt för oss att vi både har tid och energi att vara med hela vägen från parning till leverans. Vi reser en hel del och har då inneboende kattvakt. Att honan mår bra under dräktighet, födsel och digivning är det viktigaste, och vi vill inte lämna det ansvaret till en kattvakt. 

Vår A-kull är såld.. Det är två hanar som föddes 2015-10-05. En är brun (SBI n) och en är bruntabby (SBI n21) och båda har mycket fina färger samt distinkta och symmetriska tecken. Passar utmärkt till både utställning och avel om man vill. 

Den bruna ungen heter S*Newports Atlas och den som är bruntabby heter S*Newports Apollon (Lexus). Atlas och Apollon hämtades 20160106 respektive 20160105.

Vår B-kull föddes 2017-05-07  Fem små dunbollar som vi inte är riktigt säkra på kön och färg ännu 😉 Tror det är tre SBI n (bruna) och två SBI n21 (bruntabby). Mer information om våra småttingar kommer naturligtvis snart  De kommer vara leveransklara när de är 12 v  Då är de chippade, veterinärbesiktigade och vaccinerade x 2.  De har självklart också stamtavlor. Ungarna kommer svara mycket sociala då vi har en liten familjeuppfödning. De kommer också vara vana vid andra katter, hundar och blivit hanterade av andra än bara närmaste familjen 😊

Här nedan är lite bilder på alla sötnosarna:

 

Atlas 8 veckor

Lexus 8 veckor

Atlas

Båda med mamma Mini

Lexus vid ca 3 veckors ålder

Atlas vid ca 3 veckors ålder

Lexus 8 veckor

Atlas 8 veckor

B-kullen 10 dagar